Tot ce trebuie sa stii despre 360 Video booth

360 video booth sau îi mai poți spune și cabină video  / selfie booth, această epocă aparține acestei tehnologii inovatoare. Fotografiile și videoclipurile sunt o parte integrantă a vieții noastre, deoarece surprind și stochează frumos toate amintirile noastre. Odată cu progresul tehnologiei, acum videourile au evoluat la un nivel cu totul nou. Și din când în când auzim despre un nou gadget care va face totul și mai distractiv.

În prezent, 360 video booth este cel mai tare și mai solicitant instrument pe piața de divertisment din România. Rețineți că 360 Video booth este doar pentru realizarea de videoclipuri. Pentru fotografii sunt în continuare de succes, cabină foto sau oglindă magică și le puteți găsi foarte ușor.

Despre serviciul de inchiriere a unei cabine video și cum vă poate crește divertismentul la evenimentul vostru.

Tot ce trebuie să știți despre serviciile de închiriere 360 video booth

1. Ce este 360 video booth?

Fizic, este o cabină video care poate captura 120 de cadre într-o singură secundă .Este o platformă rotundă sau octogonala pe care invitații vor sta în picioare, iar o cameră video rotativă va face o rotire completă de 360 ​​de grade în jurul lor pentru a capta videoclipul.

Toți acești utilizatori sau clienții vor obține cele mai creative capturi de conținut de la eveniment. Dacă doriți să adăugați emoție evenimentelor dvs. și nu doriți ca oaspeții dvs. să experimenteze un eveniment plictisitor merită sa inchiriați acest serviciu măcar odata.

Cel mai bun lucru despre 360 ​​Video booth este că utilizatorul poate obține videoclipurile cu efect slow motion direct pe telefoanele mobile, prin e-mail, mesaje text sau prin scanarea unui QR code.

Deci, indiferent dacă aveți aniversari, nunți, activări de marcă sau alte evenimente de acoperit, 360 Video booth va fi o potrivire perfectă pentru dvs.

2. Cum functionează?

Cabina video funcționează destul de smart. Pentru a începe , oaspeții trebuie să urce pe platforma 360 . Este de preferat să stea spate în spate dacă două sau mai multe persoane doresc să înregistreze video împreună.

Așadar, oaspeții vor poza în orice mod doresc, în timp ce dansează, zâmbesc sau fac lucruri haioase cu ceilalti parteneri urcati pe platformă. 360 Video Booth vă va surprinde momentele fericite în mod unic și distractiv.

Partea frumoasă, după ce bratul rotativ se oprește, oaspeții vor coborî si vor descarca videourile super rapid!

Aceste videouri sunt automatizate și create de un software smart care aplică peste videoul înregistrat, efect slow motion/fast motion, grafică personalizată și fundal sonor.

360 Video booth la evenimente

3. Unde este potrivit să închiriezi o cabina video 360?

Activări de marcă

Fiind ușor de personalizat, logoul mărcii sau mesajul campaniei poate fi atasat în mai multe locuri: fizic pe background 180 sau 360 de grade, pe platforma rotativă sau digital cu grafica personalizata si atasat ca overlay pe înregistrarea video. Apasă aici pentru a vedea exemplu.

Evenimente corporate: conferințe, petreceri aniversare sau teambuilding 

Pentru a-i recompensa pentru toată munca lor grea, toată lumea din companie merită să se distreze. Odata ce a fost aleasă locația evenimentului, meniul de mâncare/bautură și formația, urmează serviciile de entertainment care sunt destul de variate. Oamenii pot avea o seară de neuitat, înregistrand videouri haioase cu acest gadget nou pe piața din Romania | 360 video booth.

Evenimente private alături de familie și prieteni: zile de naștere/aniversări, botezuri, nunți sau diferite celebrari.

4. Cât costă ?

Costul este setat în funcție de furnizor și pachetul de servicii. Prețurile pe piața din România variză între 100-150e/h si include echipamentul necesar, operator si transport.

5. Ce trebuie să conțină pachetul de servicii ales

În primul rănd trebuie să aveți asigurat un operator care să fie prezent pe toată durata menționată în pachetul ales, apoi toata tehnologia necesară: platformă rotativă, cameră de filmat, stație de distribuire videouri,modem internet, lumini profesionale, stative.

Delimitarea locului în care se desfasoară activitatea.

Dacă vă doriți ca invitații să nu aiba parte de surprize neplacute, este indicat pe locul în care se desfasoară activitatea să se amplaseze stalpi de ghidare pentru a evita ca bratul platformei rotative să lovească invitații din preajmă. Un numar de 6-8 stălpi este suficient cât să asigure protecție în jurul cabinei video. De regulă sunt inclusi în pachetele predefinite de furnizor.

Recuzită/Propsuri

Fiecare furnizor de servicii are în pachetul lui și recuzită. Aceasta trebuie verificată înainte de eveniment cu furnizorul de servicii pentru a nu avea surprize ca aceasta este recuzită pentru un alt peisaj decat cel de la evenimentul vostru.

Grafică și muzică cu drepturi de folosință

Grafica atasată peste video (elemente vizuale si text) este un serviciu ce se realizeaza înainte de eveniment împreuna cu furnizorul, la fel și selectarea muzicii de pe fundal. Atenție, încercați să le aveti stabilite cu o săptămână înainte de eveniment.

Transport

De regulă transportul este inclus în pachet daca furnizorul de servicii este din acelas oraș, altfel acesta este trecut separat în deviz.

360 Video booth - Bucuresti - Videomat
Termeni și Condiții
Politică Confidențialitate
Email: [email protected]
Telefon: 0725.285.312
©2022 Videomat. Toate drepturile rezervate.

 

Dezvoltare web – ROcreativ.com

<

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?