modele invitatii nunta

Gasești cele mai noi șabloane și colecții de invitații nuntă, de la rustic și natural la modern și abstract, personalizați-vă invitațiile de nuntă și papetărie în stilul vostru!

Modele de invitații pentru nuntă: alege-l pe cel potrivit pentru tine

Ziua nunții este una dintre cele mai importante zile din viața fiecăruia. Acum că te-ai hotărât să mergi pe culoarul bisericii, lângă partenerul tău, vrei ca ziua nunții tale să fie la fel de perfectă precum ți-ai imaginat.

Invitațiile de nuntă sunt unul dintre primele elemente de planificare a nunții pe care oaspeții le vor vedea. Crearea propriilor invitații oferă, de asemenea, mirilor și nașilor o șansă de a-și exprima stilul și de a oferi o mostră din atmosfera generală a nunții invitaților lor. Deși cuplurile tind să aibă bătăi de cap cu formularea invitațiilor de nuntă, nu este atât de complicat pe cât ar părea. Ghidul nostru acoperă o gamă de opțiuni de formulare pentru toate invitațiile de nuntă, în plus față de orice alte articole de papetărie de nuntă pe care le utilizați, astfel încât acestea să reflecte sentimentele voastre, dar și să vă surprindă și să vă încânte invitații.

Cu toate acestea, înțelegem că planificarea zilei nunții poate fi destul de copleșitoare. Rezervarea locului potrivit, meniul, alegerea rochiei de mireasă perfectă, realizarea unei liste de invitați, pe toate acestea și pe multe altele este extrem de ușor să cheltuiți mulți bani și să pierdeți timp prețios, dacă nu ai un plan bine organizat înainte. Noi te putem ajuta cu câteva idei pentru un aspect foarte important în organizarea unei nunți: proiectarea invitației de nuntă.

În acest articol, îți vom descrie câteva modele de invitații de nuntă, pentru a se potrivi stilului pe care îl dorești și cu care rezonezi, dar și niște mesaje pe care să le inserezi în invitații.

Designul potrivit pentru invitațiile tale de nuntă

Invitațiile de nuntă sunt prima impresie pe care oaspeții o au despre evenimentul vostru, fiind esențiale în setarea tonului acestuia. Alegerea designului devine o oportunitate de a exprima personalitatea cuplului prin stiluri diverse – de la artistice la vintage, elemente clasice sau fraze romantice. Selectarea elementelor adecvate, cum ar fi monogramele, chenarele sau chiar fotografii, poate adăuga un plus de emoție și anticipație. În acest context, important este să găsiți un echilibru între stilul care vă reprezintă și tendințele actuale, asigurându-vă că invitația perfectă vorbește despre povestea unică a iubirii voastre.

Geometric

Designurile geometrice sunt noua tendință. Dacă vrei ca tema nunții tale să fie modernă și elegantă, un design geometric de invitație de nuntă este cel mai potrivit pentru tine.

Minimalist

Dacă nu îți plac sărbătorile pompoase și vrei să păstrezi nunta simplă, invitațiile de nuntă ar trebui să reflecte acest lucru în simplitatea și eleganța lor. În acest caz, un stil minimalist de invitație de nuntă este cel potrivit pentru tine.

Luxos

Pentru o nuntă luxoasă, ai nevoie de invitații de nuntă de lux care să se potrivească stilului opulent. Ar trebui să alegi un șablon elegant și sofisticat, imprimat pe hârtie premium de mătase, lucioasă sau mată, pentru un efect și mai uimitor.

Romantic

Dacă ești o persoană romantică și vrei să-ți păstrezi tema nunții în vibrații romantice, poți personaliza invitațiile de nuntă în tema dragostei.

Floral

Florile sunt un motiv popular de nuntă. O invitație de nuntă florală este o modalitate perfectă de a-ți sărbători dragostea “înflorită”.

Vintage

Designul vintage nu se demodează niciodată, iar o temă de nuntă vintage necesită invitații vintage.

Alege mesaje scurte de invitatie la nuntă

1.Sunteți invitat cu drag la nunta noastra (numele mirelui) și (numele miresei) care are loc la (data) la (locul de desfășurare). Compania dumneavoastră este binevenită cu căldură.

2.Sunteți invitați cu drag la frumoasa ceremonie a nunții noastre care are loc la (data) la (locul de desfășurare). Să fim binecuvântați cu prezența ta în timpul sfintei ocazii.

3.Vă invităm să fiți alături de noi la nunta noastră din [data]. Nu avem nicio îndoială că farmecul ceresc al prezenței tale va intensifica bucuria sărbătorii.

4.Dragă prietene, în sfârșit mă căsătoresc cu _________ (numele partenerului). Vă rugăm să fiți acolo pentru a ne susține fericirea pe ______ (ziua) la _____ (locul). Nu uita să aduci cadouri, amice.

5.Sprijinul și sugestiile dumneavoastră ne-au ajutat foarte mult în planificarea unei ceremonii minunate de nuntă. Acum este în sfârșit timpul să ne faceți să ne simțim binecuvântați cu prezența voastră.

 

 

 

 

 

 

360 Video booth - Bucuresti - Videomat
Termeni și Condiții
Politică Confidențialitate
Email: [email protected]
Telefon: 0725.285.312
©2022 Videomat. Toate drepturile rezervate.

 

Dezvoltare web – ROcreativ.com

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?