modele invitatii nunta

Gasești cele mai noi șabloane și colecții de invitații nuntă, de la rustic și natural la modern și abstract, personalizați-vă invitațiile de nuntă și papetărie în stilul vostru!

Modele de invitații pentru nuntă: alege-l pe cel potrivit pentru tine

Ziua nunții este una dintre cele mai importante zile din viața fiecăruia. Acum că te-ai hotărât să mergi pe culoarul bisericii, lângă partenerul tău, vrei ca ziua nunții tale să fie la fel de perfectă precum ți-ai imaginat.

Invitațiile de nuntă sunt unul dintre primele elemente de planificare a nunții pe care oaspeții le vor vedea. Crearea propriilor invitații oferă, de asemenea, mirilor și nașilor o șansă de a-și exprima stilul și de a oferi o mostră din atmosfera generală a nunții invitaților lor. Deși cuplurile tind să aibă bătăi de cap cu formularea invitațiilor de nuntă, nu este atât de complicat pe cât ar părea. Ghidul nostru acoperă o gamă de opțiuni de formulare pentru toate invitațiile de nuntă, în plus față de orice alte articole de papetărie de nuntă pe care le utilizați, astfel încât acestea să reflecte sentimentele voastre, dar și să vă surprindă și să vă încânte invitații.

Cu toate acestea, înțelegem că planificarea zilei nunții poate fi destul de copleșitoare. Rezervarea locului potrivit, meniul, alegerea rochiei de mireasă perfectă, realizarea unei liste de invitați, pe toate acestea și pe multe altele este extrem de ușor să cheltuiți mulți bani și să pierdeți timp prețios, dacă nu ai un plan bine organizat înainte. Noi te putem ajuta cu câteva idei pentru un aspect foarte important în organizarea unei nunți: proiectarea invitației de nuntă.

În acest articol, îți vom descrie câteva modele de invitații de nuntă, pentru a se potrivi stilului pe care îl dorești și cu care rezonezi, dar și niște mesaje pe care să le inserezi în invitații.

Designul potrivit pentru invitațiile tale de nuntă

Când invitații la nuntă deschid invitația, primul lucru pe care îl văd este designul său general. Partea distractivă a creării invitațiilor este să adăugați elemente de design interesante. Există multe stiluri de invitație din care să alegeți, inclusiv cele artistice, moderne, abstracte sau vintage. Puteți alege elemente clasice precum monograme și simboluri. Puteți adăuga interes vizual, de asemenea, cu chenare și modele pe invitație. Poate doriți să includeți fotografii cu voi doi, pentru ca invitații să se bucure înainte de nuntă. În cele din urmă, fraze romantice, cum ar fi „pentru totdeauna”, “la bine și la rău” transmit și mai mult un sentiment emoțional invitațiilor tale.

Crearea invitației perfecte este una dintre numeroasele provocări ale pregătirii unei nunți. Găsirea designului potrivit îți poate lua mult timp, iar când ești pe “repede-înainte”, poate fi o problemă, chiar dacă nu îți dai seama dinainte. Ca să îți faci o idee despre stilurile care sunt în trend și să îl alegi pe cel potrivit ție, iată câteva dintre stilurile noastre preferate de invitații de nuntă.

Geometrice: Designurile geometrice sunt noua tendință. Dacă vrei ca tema nunții tale să fie modernă și elegantă, un design geometric de invitație de nuntă este cel mai potrivit pentru tine.

Minimalist: Dacă nu îți plac sărbătorile pompoase și vrei să păstrezi nunta simplă, invitațiile de nuntă ar trebui să reflecte acest lucru în simplitatea și eleganța lor. În acest caz, un stil minimalist de invitație de nuntă este cel potrivit pentru tine.

Luxos: pentru o nuntă luxoasă, ai nevoie de invitații de nuntă de lux care să se potrivească stilului opulent. Ar trebui să alegi un șablon elegant și sofisticat, imprimat pe hârtie premium de mătase, lucioasă sau mată, pentru un efect și mai uimitor.

Romantic: dacă ești o persoană romantică și vrei să-ți păstrezi tema nunții în vibrații romantice, poți personaliza invitațiile de nuntă în tema dragostei.

Floral: Florile sunt un motiv popular de nuntă. O invitație de nuntă florală este o modalitate perfectă de a-ți sărbători dragostea “înflorită”.

Vintage: Designul vintage nu se demodează niciodată, iar o temă de nuntă vintage necesită invitații vintage.

Mesaje scurte de invitatie la nuntă

1.Sunteți invitat cu drag la nunta noastra (numele mirelui) și (numele miresei) care are loc la (data) la (locul de desfășurare). Compania dumneavoastră este binevenită cu căldură.

2.Sunteți invitați cu drag la frumoasa ceremonie a nunții noastre care are loc la (data) la (locul de desfășurare). Să fim binecuvântați cu prezența ta în timpul sfintei ocazii.

3.Vă invităm să fiți alături de noi la nunta noastră din [data]. Nu avem nicio îndoială că farmecul ceresc al prezenței tale va intensifica bucuria sărbătorii.

4.Dragă prietene, în sfârșit mă căsătoresc cu _________ (numele partenerului). Vă rugăm să fiți acolo pentru a ne susține fericirea pe ______ (ziua) la _____ (locul). Nu uita să aduci cadouri, amice.

5.Sprijinul și sugestiile dumneavoastră ne-au ajutat foarte mult în planificarea unei ceremonii minunate de nuntă. Acum este în sfârșit timpul să ne faceți să ne simțim binecuvântați cu prezența voastră.

6.Înainte de a începe călătoria către o nouă viață, vrem să ne asigurăm că binecuvântările tale sunt mereu cu noi. Vă rugăm să veniți alături de noi la nunta noastră!

7.Ai fost întotdeauna gardianul perfect pentru noi. Prezența voastră este mai mult decât așteptată în această ocazie sfântă a vieții noastre.

8.Mână în mână, ne luăm jurămintele de nuntă în [data: lună] la (loc). Ți se cere sincer să binecuvântezi căsnicia noastră cu prezența ta.

9.Nu am putea fi mai fericiți să avem șansa de a scrie un nou capitol din cartea vieții noastre. Vă rugăm să participați la această sărbătoare și să ne împărtășiți bucuria.

10.Dumnezeu a fost bun că ne-a permis să ne întărim iubirea prin ritualul sacru al căsătoriei. Vă rugăm să participați la ceremonia noastră de nuntă pentru ca aceasta să fie un mare succes. la (loc). (data + ora)

11.Am găsit o iubire care durează toată viața și acum ne promitem unul altuia să rămânem loiali toată viața. Vino alături de noi la nunta noastră. Fara cadouri. Numai binecuvântări.

12.Ai fost întotdeauna o parte importantă a vieții noastre. Să împărtășim ziua cea mare în timp ce ne unim sufletele într-o legătură de dragoste și devotament. Sunteți invitat cu cordialitate!

13.Căsătoria noastră marchează începutul unui nou capitol în viața noastră. Numai cu participarea iubiților noștri prieteni, acest eveniment va deveni complet. Nu ratați mâncărurile delicioase și câteva dansuri.

14.Prietenii au întotdeauna un loc special în inimile noastre. Ceremonia noastră de căsătorie ar fi destul de incompletă fără ei.

 

 

 

 

 

 

360 Video booth - Bucuresti - Videomat
Termeni și Condiții
Politică Confidențialitate
Email: [email protected]
Telefon: 0725.285.312
©2022 Videomat. Toate drepturile rezervate.

 

Dezvoltare web – ROcreativ.com

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?