SERVICII

Avem mai multe servicii în portofoliu nostru pentru a acoperi cât mai multe idei: 360 cabină video, cabină foto, GIF booth sau motion booth cu diferite efecte, precum și accesorii sau opțiuni de personalizare pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui eveniment. Toate ingredientele pentru un eveniment memorabil.

Tot aici va prezentam si unde si cum pot fi folosite dispozitivele noastre.

Activări de brand

Conținut personalizat pe cerințele clientului

Photo booth 360 te poate ajută să crești vizibilitatea brandului tău în social media. Perfect pentru marile festivaluri de muzică, evenimente dedicate de brand sau următoarea provocare pe TikTok, îți oferim oportunitatea să îți personalizezi complet activarea.

Video interactiv cu elemente de brand

Spre deosebire de fotografii, videourile sunt mult mai interactive și generează mai multe interacțiuni pe social media. Și aici ar trebui să fie brandul tău. Te ajutăm să creezi conținut branduit pe care consumatorii îl vor adoră și vor dori să îl distribuie pe rețelele sociale, în timp ce tu câștigi expunere gratuită.

Photo Booth 360

Petreceri private companii

Conferinte / Petreceri anuale

Pozele cu colegii sunt cele mai frumoase amintiri de la orice petrecere de companie. Cu ajutorul unei cabine foto vom putea imortaliza cele mai cool momente și ținute. 

Photo booth în Team Building

Mici grupuri de oameni pot crea atât video-uri interactive 360, cât și poze cool cu ajutorul props-urilor pe care le punem la dispoziție. Iar amintirile rămân pe viață. 

video 360

Prezentări de echipa

Video interactiv cu angajații tăi

Cauți o idee diferită pentru un video de prezentare al echipei? Nimic mai simplu, alege o prezentare video interactivă slow motion sau 360. Câștigi timp, echipa se distrează și la final ai un video cool și animat.

360 Video booth

Ai propriile tale idei pentru personalizare photo booth?

Nu ezita să ne contactezi!


Termeni și Condiții
Politică Confidențialitate
Email: [email protected]
Telefon: 0725.285.312
©2022 Videomat. Toate drepturile rezervate.

 

Dezvoltare web – ROcreativ.com

<

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?