PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESARĂ CITIREA ȘI ACCEPTAREA ÎN TOTALITATE A ACESTOR TERMENI ȘI CONDIȚII. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA INTEGRALĂ A ACESTOR TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.videomat.ro

Conținutul website-lui www.videomat.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Videomat. Toate materialele (incluzând, fără limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile și design-ul) conținute în acest website sunt protejate de legile dreptului de autor și nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al Videomat.ro. Este interzisă modificarea conținutului acestor pagini, precum și copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creații derivate din orice informație sau serviciu obținut de pe sau prin intermediul site-ului.

Cu toate acestea, este posibilă descarcarea sau copierea materialelor specifice disponibile în acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor în scopuri comerciale este interzisă.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la [email protected].

Pentru a răspunde întrebarilor utilizatorilor și pentru a obține date referitoare la accesul pe website-ul nostru, poate fi necesară furnizarea de informații cu caracter personal, cum ar fi e-mailul și numărul de telefon. Aceste informații însa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informații despre serviciile magazinului noastru online.

Videomat se obligă să asigure confidentialitatea vizitatorilor website-ului său. Nu vor fi transmise către terți nici un fel de informații cu caracter personal, excepție făcând terții parteneri care asigură buna functionare a acestui site.

Pot fi furnizate către terțe persoane atât informații de ordin general, trafic pe site, cât și alte informații statistice care nu conțin date cu caracter personal.

Acest site utilizează tehnologii care permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, și informații despre traficul realizat pe website-ul nostru.

Toate aceste informații colectate prin intermediul site-ului de către Videomat.ro au scopul de a ajuta la îmbunătațirea serviciilor sale.

Toate drepturile rezervate Videomat® . Reproducerea neautorizată reprezintă o încălcare a legilor aplicabile.


Termeni și Condiții
Politică Confidențialitate
Email: [email protected]
Telefon: 0725.285.312
©2022 Videomat. Toate drepturile rezervate.

 

Dezvoltare web – ROcreativ.com

<

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?