GIF BOOTH – pentru a ieși din tipare 

ÎȚI DOREȘTI CEVA DIFERIT PENTRU EVENIMENTUL TĂU?

Serviciile de entertainment sunt esențiale pentru orice eveniment, fie el o nuntă, o petrecere corporate sau un concert. Acestea oferă oportunități de divertisment și amintiri memorabile pentru invitații dumneavoastră. 

Unul dintre aceste servicii este cabina foto, care ofera posibilitatea de a crea GIF-uri unice și amuzante. GIF-urile sunt animații ușor de realizat și pot fi partajate pe social media. Cu ajutorul cabinei foto, se pot realiza GIF-uri cu face morphing, fundal verde, efecte speciale și chiar personalizate pe tematica evenimentului dumneavoastră.

Acestea pot fi utilizate pentru a crea amintiri unice și amuzante pentru invitați. Investirea în servicii de entertainment, precum cabina foto, poate face diferența între un eveniment obișnuit și unul memorabil.

De ce sa alegi si optiunea de GIF booth atunci cand inchiriezi o cabina foto

Alegerea opțiunii de GIF Booth atunci când închiriezi o cabină foto adaugă o dimensiune suplimentară experienței evenimentului tău. Unul dintre principalele avantaje este că GIF Booth-ul poate fi utilizat simultan cu funcția tradițională de printare a fotografiilor. Asta înseamnă că, în timp ce invitații tăi se bucură de a-și face poze pentru a le printa ca suveniruri, cabina foto le generează automat și un GIF animat. Acest GIF poate fi apoi distribuit pe platformele de social media, oferind o modalitate excelentă de a împărtăși momentele de bucurie ale evenimentului cu prietenii și familia online.

Integrarea opțiunii de GIF Booth cu photo booth este, practic, o soluție 2 in 1, care maximizează valoarea divertismentului oferit invitaților tăi. Pe lângă amintirile fizice, aceștia vor avea și versiuni animate ale momentelor lor fericite, gata de a fi împărtășite în mediul online.

Mai mult, utilizarea GIF-urilor în cadrul evenimentelor aduce o vizibilitate sporită și o prezență online puternică, fie că este vorba despre promovarea unui brand, în cazul evenimentelor corporate, fie despre împărtășirea fericirii unei petreceri private. GIF-urile animate captează atenția într-un mod unic, crescând șansele ca momentele tale speciale să fie văzute de un număr mai mare de persoane. Acest lucru poate duce la o recunoaștere sporită a brandului sau, pur și simplu, la bucuria de a împărtăși amintiri frumoase cu o audiență largă.

Concluzie

Opțiunea de GIF Booth nu este doar o inovație divertisment, ci și un instrument puternic de marketing și de creare a amintirilor digitale, care adaugă valoare considerabilă oricărui tip de eveniment. Alege să încorporezi GIF Booth-ul în pachetul tău de cabină foto și oferă invitaților tăi o experiență de neuitat, care va răsuna mult timp după încheierea evenimentului.

Caută in galerie evenimente unde am folosit GIF Booth.


Termeni și Condiții
Politică Confidențialitate
Email: [email protected]
Telefon: 0725.285.312
©2022 Videomat. Toate drepturile rezervate.

 

Dezvoltare web – ROcreativ.com

<

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?