Videomat X Paralela 45

Descriere proiect

La Targul de Turism al României desfasurat in perioada 10-13 Noiembrie 2022, am avut ocazia să lucrăm cu agentia de turism Paralela 45 pentru a oferi servicii de divertisment prin intermediul cabinei video 360 de la Videomat. Rezultatele au fost impresionante, iar invitații au fost încântați de experiența oferită. 

În acest articol, vom explora cum am utilizat cabina video 360 pentru a-i atrage pe vizitatori la standul Paralela 45 și cum am contribuit la succesul acestei activari de brand.

Client: Paralela 45

Locatie: Bucuresti, Romexpo

Cuprins articol:

  • Ce este cabina video 360: vom explica ce este o cabina video 360 și cum funcționează, precum și beneficiile utilizării acesteia la evenimente.
  • Cum am utilizat Videomat la Tâgul de Turism al României: vom discuta despre cum am atras vizitatorii la standul Paralela 45 prin intermediul cabinei video 360, cum am personalizat experiența invitaților și cum am capturat datele vizitatorilor.
  • Succesul obținut: statistici și exemple de reacții pozitive ale invitaților și vom discuta despre cum am contribuit la succesul agentiei Paralela 45 prin intermediul cabinei video 360.

Ce este o cabina video 360?

O cabina video 360 este un sistem de filmare care permite invitaților să se filmeze într-un mediu 360 de grade. Aceasta include o platformă rotativă pe care invitații se pot așeza să își creeze un video 100% personalizat. Rezultatul final este un videoclip de scurtă durată care poate fi distribuit pe e-mail, SMS sau prin intermediul unui cod QR code.

Beneficiile utilizării cabinei video 360: Utilizarea unei cabine video 360 poate oferi o experiență de divertisment unică invitaților, poate captura datele acestora, poate genera conținut viral și poate contribui la amintiri de neuitat pentru invitați.

Echipa Paralela 45 prezentând cabina video 360 la târg
Oaspeți creând videoclipuri personalizate în cabina video 360.
Moment de bucurie capturat cu cabina video 360 la Târgul de Turism.

Cum am utilizat cabina video 360 la Târgul de Turism al României?

Am amplasat cabina video 360 în apropierea standului Paralela 45 pentru a atrage vizitatorii să experimenteze această tehnologie nouă și să afle mai multe despre serviciile oferite de agentie. Am personalizat experiența invitaților prin adăugarea de efecte speciale, grafică, decor cu tematica și muzică. Vizitatorii au primit pe email un link cu videoclipul personalizat, împreună cu ofertele actuale ale agenției de turism.

Impactul asupra vizitatorilor: Această abordare a atras un număr mare de vizitatori la standul Paralela 45, iar invitații au rămas impresionați de experiența oferită și au postat videoclipurile pe rețelele sociale, generând conținut viral pentru companie.

Succesul obținut alături de Paralela 45

Utilizarea cabinei video 360 la Târgul de Turism al României a avut un impact pozitiv asupra afacerii agentiei de turism Paralela 45. Au fost atrase un număr mare de vizitatori la standul lor, iar interesul și vânzările au crescut datorită experienței oferite. 

Recomandarea noastră: Cabina video 360 poate fi un instrument eficient pentru a spori succesul unui eveniment sau al unei afaceri. Recomandăm utilizarea acestei tehnologii noi pentru a oferi o experiență unică invitaților și a captura date valoroase pentru afaceri.

Interacțiunea vizitatorilor cu cabina video 360 la standul Paralela 45

Concluzie:

Utilizarea cabinei video 360 la Târgul de Turism al României s-a dovedit a fi un instrument de succes în atragerea vizitatorilor la standul agentiei de turism Paralela 45. Personalizarea experienței invitaților și capturarea datelor au contribuit la creșterea interesului și a vânzărilor pentru aceasta campanie de brand.

Galerie

(Pentru mai multe, te rugam sa apesi pe fotografie)

 


Termeni și Condiții
Politică Confidențialitate
Email: [email protected]
Telefon: 0725.285.312
©2020 Videomat. Toate drepturile rezervate.

 

Dezvoltare web – ROcreativ.com

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?