Cabina Foto – servicii de inchiriere pentru evenimente

ALEGE CABINA FOTO POTRIVITĂ EVENIMENTULUI TĂU

Round LED Booth 

Aceasta cabină foto este una dintre cele mai moderne și atractive opțiuni disponibile din portofoliul nostru. Cu un design rotund și LED-uri RGB, va aduce un plus de divertisment și stil la orice eveniment.

Magic Mirror – Vintage 

Oglinda Magica este un concept inovativ de cabina foto, care se bucura de o popularitate crescuta in randul organizatorilor de evenimente. Este o alegere perfecta pentru orice tip de eveniment.

Square LED Booth

Este o alegere clasica si versatila, se potriveste cu orice tema sau concept de eveniment. Echipata cu cele mai moderne tehnologii, imprimanta de calitate si aparat foto care face poze la rezolutie inalta.

Magic Mirror – Deluxe 

Oglinda Magica Deluxe Edition se distinge prin designul sau elegant si minimalist, care se potriveste perfect cu orice decor sau tema a evenimentului. Are aceleasi functionalitati performante ca si Oglinda Magica Vintage.

O VARIETATE DE FUNDALURI FOTO MODERNE

In plus fata de tehnologia avansata si designul modern, toate cabinele foto au inclus in pachet fundal foto din diferite materiale, precum paiete, pentru a personaliza si a adauga un plus de divertisment si creativitate pentru pozele invitatilor. Iti punem la dispozitie o gama larga de fundaluri, in momentul in care faci rezervarea iti vom prezenta si toate materialele si fundalurile disponibile.

Oferim si o varietate de accesorii și propsuri amuzante, precum speech bubbles personalizate pentru tema evenimentului tău sau accesorii de party.

Rezerva acum o cabina foto pentru evenimentul tau!

Nu pierde ocazia de a aduce amuzament si amintiri memorabile la evenimentul tau. Rezerva acum cabina foto potrivita pentru tine si lasa-ne sa iti oferim cele mai creative si amuzante poze. Apasa pe butonul de rezervare si bucurate de un eveniment memorabil.


Termeni și Condiții
Politică Confidențialitate
Email: [email protected]
Telefon: 0725.285.312
©2022 Videomat. Toate drepturile rezervate.

 

Dezvoltare web – ROcreativ.com

<

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?